reklam

Manşet

Kadınları Cinsellikten Soğutan Nedenler Ve Çözüm Önerileri

Yazar Unknown 28 Şubat 2016 Pazar 0 yorum
Zannedildiğinin aksine kadınlarda cinsel sorunlar erkeklere  oranla daha fazla görünüyor.Yaklaşık 12 bin kadını takip eden ulusal bir çalışma gösteriyor ki her 10 kadından 6 sı tatminsizlik yaşıyor.Yine 29 ülkede 30.000 kadınla yapılan çalışmalarda kadınların %40'ının cinsel sorunları bulunuyor. Ülkemizde yapılan araştırmalara göre ise her 10 kadından 9'unun tatminsizlik problemi bulunmakta. Bunlar çok ciddi rakamlar! Hala hiç tatmin olmamış uyarılmamış binlerce kadın ülkemizde bulunuyor.Bunlardan çoğu ise bu duruma bir çözüm arayışına girmiyor. Peki nedir bu problemler beyler ? Sizler İçin 10 Madde Olarak Sıraladım ;

- İlişkideki duygusal problemler- Günlük stres iş yorgunluk aile ve ev hayatındaki sıkıntılar- Altta yatan hastalıklar ( şeker hastalığı,kolestrol sorunu,tansiyon rahatsızlığı,MS,depresyon ve bazı jinekolojik problemler gibi.) ve ameliyatlar- Partnerin cinsel sorunu ( erken boşalma,sertleşme,sorunu isteksizlik,penis boyu ve hacmi gibi)- Cinsel Sorunlar ( vajinismus,isteksizlik,orgazm sorunu,uyarılmama gibi)
- Kullanılan ilaçlar ( Örneğin; Antidepresan )
- Yanlış cinsel bilgiler ve şehir efsaneleri
- Yaşam tarzı yanlışları ( Kötü beslenme,sigara,alkol,uyuşturucu kullanımı,fazla kilolar)
- Cinsellikle ilgili duygu düşünce ve sorunları partneriyle paylaşamamak.
- Rutin,heycandan yoksun bir cinsel yaşam.

Bunları aşın heycan yaratın kendinize cinsel oyuncaklar alın farklı fantaziler yapın evin farklı inelerinde ilişkiye girmeye çalışın  sigara alkol ve uyuşturucu kullanmayın kullanmayın dememden kastim bağımlılık derecesi önemli bunun dışında sağlık problemlerinizi birbirinizle paylaşın ciddi sorunlarınızı jinekologa iletin birbirinizi sevin ve karşılıklı isteklerinize cevap verin görün bakın herşey kendiliğinden çözülecek mutlu bir cinsel yaşamınız olacak önerilerim bu kadar kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın .

Hiç yorum yok: